Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μία επιχείρηση που σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες, blogs, portals, corporate pages, από λευκό χαρτί (web design and development), εφαρμογές διαδικτύου (web applications), ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες σας (SEO), σχεδιάζουμε την διαφήμισή σας στο internet (google adwords).

Ξεκινάμε πάντα κατανοώντας το όραμα και τις φιλοδοξίες κάθε project. Εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας και δημιουργούμε ιστοσελίδες για να κάνουμε πράξη τις ιδέες σας.

Παρέχουμε δημοσιογραφικές υπηρεσίες on demand (Δελτία τύπου), γραφιστικό και διαφημιστικό σχεδιασμό (graphic design, advertising design), επαγγελματική φωτογράφιση, Social Media Campaigns, δημιουργούμε τα video της επιχείρησής σας.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση, τεχνογνωσία, αισθητική παιδεία, και ακολουθούν διαρκή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες.

Ιδρυμα Μπότση

Οι ιδρυτές τιμήθηκαν τον Ιανουάριο του 2020 από το ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασιλείου Μπότση. Την τιμητική διάκριση επέδωσε ο Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

0
δυνατή ομάδα
0
συνεργάτες
0
σταθεροί πελάτες
0
επαγγελματική δουλειά
Image
Image
Image
Image
Image
Image
“Με περισσότερα από 20 χρόνια στην αγορά εργασίας, καταφέραμε να συνδυάσουμε τον επαγγελματισμό, με τον σεβασμό και την προσωπική σχέση με τον πελάτη”

Ιδρυτής